Over Huub

Huub Biezemans

Over Huub

“Vanuit een gezamenlijk draagvlak excelleren”

Met daadkracht en bevlogenheid streef ik ernaar dat organisaties zelfsturend worden, door het maximaal benutten van talenten en potenties. Hierdoor kunnen ze groeien en verstevigen. Met een passie voor duurzaamheid inspireer en motiveer ik anderen om te denken vanuit resultaatgerichtheid, groei en samenwerken.

Door mijn ruime ervaring op internationaal niveau heb ik veel kennis van andere culturen en contexten. Hiermee kan ik vanuit verschillende visies sterke kruispunten creëren. Daarnaast bezit ik brede kennis en kunde van diverse organisaties naast groot en klein MKB, zoals familiebedrijven, beursgenoteerde bedrijven en internationale organisaties.

Kernwaarden

MVO
MVO is essentieel voor iedere bedrijfsvoering. Duurzame organisaties zijn bewezen winstgevender en stabieler. Ik bied advies tot implementatie op het gebied van MVO. Met concrete resultaten.
Strategie
De juiste strategie bepaalt uw onderscheidend vermogen. Ik vertaal de mission statement, met respect voor de corporate vision en stakeholders, naar strategisch en tactisch niveau.
Optimalisatie
Voor strategisch succes is het van belang uw mensen en processen te optimaliseren. Mijn scherpe analyses, ontwikkeling van de juiste doelen en processen en zorgvuldige aanpak laten uw organisatie groeien.
Daadkracht
Pas wanneer uw organisatie excelleert met concrete resultaten ben ik tevreden. Ik doe daarvoor wat nodig is. Mijn kennis, doortastendheid en toewijding zorgen ervoor dat u krijgt wat ik u beloof.

Mijn filosofie

Ik geloof dat succesvolle organisaties (taak)volwassen zijn, talenten en krachten continu ontplooien, vooruit kijken, zelfsturend zijn en waarbij MVO diep geworteld zit. Er wordt gewerkt vanuit overzicht en kaders, met ruimte voor initiatief en verbetering. De processen zijn optimaal en worden doorlopend getoetst op veranderingen. Er is verbinding, synergie en respect tussen alle stakeholders. Deze organisaties zijn klaar voor morgen en bestand tegen negatieve invloeden. Zij zijn de concurrent een stap voor omdat zij stabiel en flexibel tegelijkertijd zijn.

Wilt u meer weten over mijn visie en aanpak? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

CONTACT OPNEMEN

Mijn eigenschappen

Analyserend

93%

Doortastend

88%

Verbindend

90%